Praktijkovername

Geachte patiënt(en),

Ruim 40 jaar oefende ik met veel plezier mijn praktijk aan de Meeuwenlaan uit.
Met het oog op mijn leeftijd heb ik besloten om te gaan stoppen. Gelukkig heb ik prettige opvolging in de buurt gevonden. Daarom draag ik per 1 januari 2023 mijn praktijk over aan het team van Tandartsenpraktijk Amsterdam Noord. Zij zijn gevestigd aan de Gentiaanstraat 21 (Winkelcentrum Mosveld).

Tandartsenpraktijk Amsterdam Noord is een moderne praktijk met verschillende specialisaties onder 1 dak. Voor meer informatie over de verschillende behandelingen kunt u terecht op hun website: www.tpan.nl
Het volledige adres en telefoonnummer vindt u onderaan de brief. Wij hebben goede afspraken gemaakt, zodat u geen ongemak van de overdracht zult ondervinden. U hoeft dus niets te doen. De patiëntendossiers draag ik over aan mijn opvolger. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan verneem ik dat graag binnen vier weken.

Rest mij u te bedanken voor de prettige contacten en het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren. De patiënten die ik de komende weken niet meer zie in de praktijk, wens ik het allerbeste toe.

Met vriendelijke groet,

Daan Berghuis
Ook namens Marianne en Linda

Nieuwe praktijk:
Tandartsenpraktijk Amsterdam- Noord
Gentiaanstraat 21
1031 AE Amsterdam
020- 6341575
Ook via whatsapp bereikbaar op het vaste nummer

www.tpan.nl
info@tpan.nl

(Winkelcentrum Mosveld, tegenover Vomar supermarkt en naast slagerij Kaddour, 1,5 uur gratis parkeren op het parkeerdek van het winkelcentrum )

Publicatiedatum: 10-11-2022


Terug naar overzicht